Despre

otizontPENTRU SIGURANTA VOASTRA CA ATI ALES UN FOTOGRAF DE CALITATE, FACEM SEDINTA FOTO DE PROBA GRATIS SI FARA NICI O OBLIGATIE.

Pentru poze clare si luminoase folosim cele mai bune echipamente . Aparat foto profesional Canon 1dx,  Canon 5d mark 3, obiective clasa L profesionale, blituri canon 600 rt, blenda, filtre polarizare, neutral.

Pozele sunt atent editate, predate pe suport DVD personalizat,carcasa personalizata. Pe langa poze, realizam slide show pe muzica de calitate, din cele mai bune poze. Oferim foto-carte diferite marimi. Posibilitatea predarii foto pe harite foto de calitate in timpul evenimentului sub forma de marturii. La cerere facem invitatii foto personalizate cu poza dumneavoastra, diverse modele. In functie de pachetul ales, facem sedinta foto LOVE-STORY inaintea evenimentului, si sedinta foto TRASH THE DRESS dupa eveniment in locuri deosebite de comun ales.

 

Pentru filmat folosim monopied, trepied, slider, stady-cam. Filmari cu DSLR-ul.

Produsul finit va fi predat pe dvd , blu-ray si pe hard disc ul dumneavoastra la cerere. Dvd urile si blu-ray urile vor fi de asemeni personalizate.

Pentru mai multe amanunte scrieti-mi si programam o intalnire.

Fotografia dureaza o secunda, amintirea vesnic.